D5T Bodycam

D5T Bodycam

De D5T is in basis gelijk aan de D5 als groot voordeel heeft de D5T echter een verlengde camera kabel. Hierdoor is de D5T flexibeler in te zetten zodat elke situatie goed in beeld gebracht kan worden.

Het unieke frontdisplay heeft een grotere de-escalerende werking dan welke andere bodycam dan ook.

Niet voor niets zijn de bodycams van Reveal al jaren in gebruik bij brandweer, ambulance, handhavers en politiekorpsen wereldwijd.

Categorie
Vraag meer informatie op

Live Streaming

Met de D5 bodycam kan live worden gestreamd via een WIFI-netwerk of via een mobiel apparaat dat is verbonden met een mobiel (4G) netwerk. Video van hoge kwaliteit is nu overal ter wereld live te zien, waardoor per situatie real-time besluitvorming mogelijk is. Deze optie geeft een veel betere efficiëntie en mogelijkheden tot accuraat afhandelen / opschalen bij incidenten. De gebruikers van de D5 bodycam hebben hierdoor een tool om hun effectiviteit te vergroten.

 

GPS data

De D5 heeft de mogelijkheid om GPS-informatie in de video data vermelden wanneer deze wordt gekoppeld met een smartphone tijdens de opname. De mogelijkheid brengt belangrijke locatiegegevens in het frame.

 

Bluetooth Triggers

Met Bluetooth-triggers kan de D5-camera op afstand worden geactiveerd zodat de gebruiker de camera niet handmatig hoeft in te schakelen. De D5 kan bijvoorbeeld worden geactiveerd om automatisch met een opname te starten wanneer de agent zijn wapen trekt, of bijvoorbeeld waar het voertuig verlaten wordt.

 

Robuuste behuizing

Onze bodycams uit de D-Serie hebben een robuuste behuizing voor de dagelijkse inzet door handhavers. Jarenlange ervaring door gebruikers uit de praktijk is meegenomen in het ontwikkelproces van de D-serie om de duurzaamheid te verbeteren. Daarnaast is er een extra bescherming toegevoegd door de behuizing te voorzien van siliconen rubber. Niet alleen om de bodycam te beschermen tegen vallen en stoten, maar ook door de ergonomie te verbeteren. Een waterdichte USB-poort en gehard glas voor het display maken van de D-serie een enorme krachtpatser.

 

12 uur opname tijd

Door gebruik te maken van de nieuwste camera technologieën en optimaal power management kan er tot 12 uur worden opgenomen. (*12 uur bij opnametijd bij 720p. / display aan, 15 uur opnametijd bij 480p, / display uit.)

 

Ultra low light

Zelfs in het donker of met slechte lichtcondities geeft de D-Serie bruikbare beelden van topkwaliteit. Door de ultra licht gevoeligheid geeft D-series geschikt beeldmateriaal waar andere camera's het laten afweten.

 

One touch opname

Snel en super eenvoudig opnemen door middel van de robuuste, duidelijk voelbare rode schuif schakelaar. Wanneer een opname gestart wordt, is er een trilling voelbaar en een duidelijk piep hoorbaar. Tijdens de opname knippert de opname LED en is er gevoelsmatig geen verwarring zodat nooit achteraf blijkt dat de opnames niet gelukt zijn.

 

AES beveiliging

Reveal was de eerste fabrikant die AES encryptie implementeerde in een bodycam. Ook hier, veiligheid eerst.

 

Uniek Front Display

Het unieke front display is kenmerkend voor onze bodycams. Wanneer de opname geactiveerd wordt werkt het duidelijk zichtbare opnamebeeld bewezen de-escalerend voor de nabije personen en de omgeving. Hierdoor ontstaat tevens een volledige transparante manier van werken. Toch zijn er situaties waarbij het zichtbare beeld qua opvallendheid ongewenst kan zijn. In deze situatie kan er gewoon worden opgenomen zonder dat het frontdisplay aanstaat. Er kan zelfs worden opgenomen in de "stealth mode" waarbij er tijdens de opname zelfs geen opname led knippert. Indien van toepassing, kan het scherm ook worden gebruikt om video terug te bekijken in het veld, zonder dat er een smartphone of pc nodig is.

 

Beweegbare camera

Doordat de camera volledig horizontaal en verticaal draaibaar is, kan deze altijd in de juist positie worden gericht. Hierdoor kan de camera op verschillende plaatsen op het uniform worden gedragen en is kan iedereen, klein of groot, hem in de juiste positie dragen. Ook kan de bodycam eenvoudig worden bevestigd aan een fietshelm of motorhelm. Dankzij de vele bevestigingsmogelijkheden kan de camera eenvoudig worden ingezet als dashcam, fietscam of interviewrecorder.

Specificaties

Reveal D-Serie Bodycams

RECORDS

Video: MP4 H.264

Audio: AAC (Audio optional)

RECORDING RESOLUTION  

1080p, 720p, 480p

25 or 30 frames per second

VIDEO ENCODING H.264 (multiple rates)
MEMORY 64GB
SCREEN 2” color LCD
BATTERY Lithium Ion Polymer (3940mAh)
CHARGE TIME 5 hours
CONFIGURABLE ALARMS Audio and Haptics (power on/off, record start/stop, recording reminder, mark/unmark as evidential, picture taken, low battery and low memory)
WEIGHT 185g
GARANTIE 12 mnd
CHARGING USB (BC 1.2)
ON-SCREEN DISPLAY Date, Time, Resolution, Frame Rate, Microphone Mute Indicator, Recording Indicator, Ongoing Recording Length, Memory Available (GB), Battery Level (%), Evidential Recording, WiFi Indicator and Bluetooth Indicator
WIFI 802.11 (A/B/G/N) 2.4GHz and 5.8GHz
PROTECTION IP65
CERTIFICATIONS FCC CE RCM RED
DIMENSIONS

Body: 78mm x 60mm x 26mm

Head: 25mm x 25mm x 32mm

CONNECTIVITY MicroUSB, USB 2.0
WIDE FIELD OF VIEW 110º horizontal, 50° vertical
LOW LIGHT 0.05 Lux (30fps)
TEMPERATURE RANGE 

Storage: -10°C to 45°C
Operating: -10°C to 45°C
Charging: 10°C to 45°C

BLUETOOTH BLE 4.0