Camera bovenaf

Diensten

EE Devices is specialist op het gebied van verslavingsbeleid en verslavingspreventie in het bedrijfsleven. Daarnaast geven wij met gespecialiseerde partners voorlichting en trainingen bij bedrijven om kennis te vergroten en om draagvlak te creëren binnen het management team. EE Devices helpt organisaties met alcoholbeleid op de werkvloer. Het eigen preventie product ‘De alcohol- en drugsvrije werkvloer’ is succesvol geïmplementeerd bij vele organisaties. Veiligheid, Vitaliteit en Verantwoordelijkheid zijn kernwoorden in onze aanpak. Alle medewerkers worden medeverantwoordelijk.

EE Devices is de exclusieve distributeur van Securetec drugstesters uit Duitsland. Het product portfolio bestaat uit speeksel testen, zweet testen, surface testen, urine testen en de mogelijk om testen uit te lezen op een handzame electronische reader. Securetec wordt Europees gezien als dé marktleider op het gebied van drugsanalyse. De testers van Securetec zijn in vele studies beoordeeld en scoren zeer hoog op nauwkeurigheid in combinatie met specificiteit.

Ook in Nederland gebruikt men steeds meer speekseltester van Securetec. Dit komt met name door:

  • De aankomende wetswijzigingen voor het rijden onder invloed.
  • De groeiende afhankelijkheidsproblematiek op het gebied van drugs en medicijnen worden in de verslavingszorg naast urine testen steeds meer speekseltesten afgenomen. Speekseltesters geven namelijk een beter beeld of een persoon op het moment van testen onder invloed is.
  • Het vaker herkennen en erkennen van doserings- en afhankelijkheidsproblematiek op de werkvloer binnen steeds meer organisaties en bedrijven. ​EE Devices levert diverse soorten drugstesters zodat wij voor elke toepassing een oplossing kunnen bieden