handhaving

K-Series

De K6 en de K7 bodycam zijn vrijwel identiek aan elkaar het enige verschil is dat de K7 beschikt over 3G/4G livestreaming en de K6 alleen op WIFI kan streamen. Zowel de K6 als de K7 camera beschikken over een innovatief frontscreen dat ontworpen is om situaties te de-escaleren én hebben ze een beweegbare camerakop om het gezichtsveld van de gebruiker te maximaliseren. De camera's uit de K-serie hebben ingebouwde GPS, een uniek touchscreen voor de gebruiksgemak en beschikt over AI (kunstmatige intelligentie). De K-serie heeft AI en kan worden geactiveerd via plug-in licenties om functies zoals gezichtsherkenning mogelijk te maken.

Onze nieuwe Sony IMX-sensor produceert ongelooflijke beelden bij slecht licht, waardoor altijd wordt weergegeven  wat de drager van de bodycam met zijn eigen ogen kan zien. Met een opnametijd van 14 uur en een geheugen van 64 GB kan de K-serie meer beeldmateriaal dan ooit vastleggen.

Doordat de camera volledig horizontaal en verticaal draaibaar is, kan deze altijd in de juist positie worden gericht. Hierdoor kan de camera op verschillende plaatsen op het uniform worden gedragen en is kan iedereen, klein of groot, hem in de juiste positie dragen. Ook kan de bodycam eenvoudig worden bevestigd aan een fietshelm of motorhelm. Dankzij de vele bevestigingsmogelijkheden kan de camera eenvoudig worden ingezet als dashcam, fietscam of interviewrecorder. We hebben de nieuwste cameratechnologie en energiebeheertechnieken gebruikt en nauw samengewerkt met de chipsetfabrikanten om de elektronica te optimaliseren voor een batterijduur van 14 uur. Deze nieuwe functies van kwaliteit maken de K-serie tot de meest gebruiksvriendelijke camera die momenteel op de markt is.

 

K6 en K7 specs