K7 Bodycam

K7 Bodycam reveal

De K7 bodycam is samen met de K6 bodycam de allernieuwste uit het assortiment van Reveal Media. De camera's uit de K-serie hebben ingebouwde GPS en een uniek touchscreen voor de gebruiksgemak dat beschikt over AI (kunstmatige intelligentie). De AI functie kan ingeschakeld worden waarmee je beschikt over gezichtsherkenning.

Niet voor niets zijn de bodycams van Reveal al jaren in gebruik bij brandweer, ambulance, handhavers en politiekorpsen wereldwijd.

Categorie
Vraag meer informatie op

Front Facing Screen

Het unieke front display is kenmerkend voor onze bodycams. Wanneer de opname gestart wordt en mensen zien dat ze gefilmd worden is het bewezen dat het de-escalerend werkt voor de nabije personen en de omgeving. Hierdoor ontstaat tevens een volledige transparante manier van werken. Toch zijn er situaties waarbij het zichtbare beeld qua opvallendheid ongewenst kan zijn. In deze situatie kan er gewoon worden opgenomen zonder dat het frontdisplay aanstaat. Indien van toepassing, kan het scherm ook worden gebruikt om video terug te bekijken in het veld, zonder dat er een smartphone of pc nodig is. Ook staat er op het scherm informatie over bijvoorbeeld batterij, geheugen, verbinding, waarschuwingen en meer.

 

Beweegbare camera

Doordat de camera volledig horizontaal en verticaal draaibaar is, kan deze altijd in de juist positie worden gericht. Hierdoor kan de camera op verschillende plaatsen op het uniform worden gedragen en is kan iedereen, klein of groot, hem in de juiste positie dragen. Ook kan de bodycam eenvoudig worden bevestigd aan een fietshelm of motorhelm. Dankzij de vele bevestigingsmogelijkheden kan de camera eenvoudig worden ingezet als dashcam, fietscam of interviewrecorder.

 

Touch screen

De nieuwe K-series heeft geen knopjes meer maar groot toch screen display. Dankzij de duidelijke knoppen en meldingen op het scherm zijn de K-Series eenvoudig te bedienen en raak je hier snel en gemakkelijk aan gewend. Het high-definition scherm is touch-sensitive en voorzien van in-field annotaties, zodat u direct bewijsmateriaal kunt doorsturen naar de meldkamer vanaf waar dan ook. Deze nieuwe functies maken de K-series tot de meest gebruiksvriendelijke camera die momenteel op de markt is.

 

14 uur opname tijd

We hebben de nieuwste cameratechnologie en energiebeheertechnieken gebruikt en nauw samengewerkt met de chipsetfabrikanten om de elektronica te optimaliseren voor een batterijduur van 14 uur. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de camera een hele dienst meegaat, zodat beelden kunnen worden vastgelegd en bewijsmateriaal kan worden geleverd wanneer dat nodig is.

 

Opnemen met één druk op de knop

Een enkele, snelle en eenvoudige handeling om de camera in te schakelen is altijd een essentieel kenmerk geweest van onze bodycams. Je schuift de rodeschuifknop naar beneden en hij neemt gelijk op. Hij is gemakkelijk te bedienen voor agenten onderweg of in een intense/stressvolle situaties.

 

Live Streaming (4G of WIFI)

De K7 bodycam is uitgerust met ingebouwde 4G streaming mogelijkheden. Beelden van hoge kwaliteit zijn nu overal ter wereld live te zien, waardoor per situatie real-time besluitvorming mogelijk is. Deze optie geeft een veel betere efficiëntie en mogelijkheden tot accuraat afhandelen / opschalen bij incidenten. De gebruikers van de K7 bodycam hebben hierdoor een tool om hun effectiviteit te vergroten.

*Live stream prestaties zijn afhankelijk van de netwerkverbinding, bandbreedte en netwerk stabiliteit.

 

Ultra low light

Zelfs in het donker of met slechte lichtcondities geeft de K-Serie bruikbare beelden van topkwaliteit. Door de ultra licht gevoeligheid geeft K-series geschikt beeldmateriaal waar andere camera's het laten afweten.

 

GPS 

De K7 heeft een ingebouwde GPS waardoor deze informatie zonder hulp van een smartphone aan de video data toegevoegd kan worden. Hiermee worden belangrijke locatiegegevens in het frame gebracht. De K7 gebruikt Wifi voor hotspot GPS tagging. Deze technologie helpt het hoofdkwartier met real-time coördinaten in een situatie en levert precieze locatiegegevens op tijdens de nabespreking van de beelden.

 

Bluetooth Triggers

Met Bluetooth-triggers kan de K7-camera op afstand worden geactiveerd zodat de gebruiker de camera niet handmatig hoeft in te schakelen. De K7 kan bijvoorbeeld worden geactiveerd om automatisch met een opname te starten wanneer de agent zijn wapen trekt, of bijvoorbeeld waar het voertuig verlaten wordt.