D7 Bodycam

D7 Bodycam

De D7 bodycam is de nieuwste uit het assortiment van Reveal Media. De D7 heeft alle functies van de D5, maar door ingebouwde streaming en GPS is het gebruik van een smartphone voor deze functies overbodig.

Het unieke frontdisplay heeft een grotere de-escalerende werking dan welke andere bodycam dan ook.

Niet voor niets zijn de bodycams van Reveal al jaren in gebruik bij brandweer, ambulance, handhavers en politiekorpsen wereldwijd.

Categorie
Vraag meer informatie op

Live Streaming

De D7 bodycam is uitgerust met ingebouwde 3G/4G streaming mogelijkheden. Hierdoor is het gebruik van WIFI of een smartphone niet meer nodig. Video van hoge kwaliteit is nu overal ter wereld live te zien, waardoor per situatie real-time besluitvorming mogelijk is. Deze optie geeft een veel betere efficiëntie en mogelijkheden tot accuraat afhandelen / opschalen bij incidenten. De gebruikers van de D7 bodycam hebben hierdoor een tool om hun effectiviteit te vergroten.

 

GPS data

De D7 heeft een ingebouwde GPS waardoor deze informatie zonder hulp van een smartphone aan de video data toegevoegd kan worden. Hiermee worden belangrijke locatiegegevens in het frame gebracht.

 

Bluetooth Triggers

Met Bluetooth-triggers kan de D5-camera op afstand worden geactiveerd zodat de gebruiker de camera niet handmatig hoeft in te schakelen. De D5 kan bijvoorbeeld worden geactiveerd om automatisch met een opname te starten wanneer de agent zijn wapen trekt, of bijvoorbeeld waar het voertuig verlaten wordt.

 

Robuuste behuizing

Onze bodycams uit de D-Serie hebben een robuuste behuizing voor de dagelijkse inzet door handhavers. Jarenlange ervaring door gebruikers uit de praktijk is meegenomen in het ontwikkelproces van de D-serie om de duurzaamheid te verbeteren. Daarnaast is er een extra bescherming toegevoegd door de behuizing te voorzien van siliconen rubber. Niet alleen om de bodycam te beschermen tegen vallen en stoten, maar ook door de ergonomie te verbeteren. Een waterdichte USB-poort en gehard glas voor het display maken van de D-serie een enorme krachtpatser.

 

12 uur opname tijd

Door gebruik te maken van de nieuwste camera technologieën en optimaal power management kan er tot 12 uur worden opgenomen. (*12 uur bij opnametijd bij 720p. / display aan, 15 uur opnametijd bij 480p, / display uit.)

 

Ultra low light

Zelfs in het donker of met slechte lichtcondities geeft de D-Serie bruikbare beelden van topkwaliteit. Door de ultra licht gevoeligheid geeft D-series geschikt beeldmateriaal waar andere camera's het laten afweten.

 

One touch opname

Snel en super eenvoudig opnemen door middel van de robuuste, duidelijk voelbare rode schuif schakelaar. Wanneer een opname gestart wordt, is er een trilling voelbaar en een duidelijk piep hoorbaar. Tijdens de opname knippert de opname LED en is er gevoelsmatig geen verwarring zodat nooit achteraf blijkt dat de opnames niet gelukt zijn.

 

AES beveiliging

Reveal was de eerste fabrikant die AES encryptie implementeerde in een bodycam. Ook hier, veiligheid eerst.

 

Uniek Front Display

Het unieke front display is kenmerkend voor onze bodycams. Wanneer de opname geactiveerd wordt werkt het duidelijk zichtbare opnamebeeld bewezen de-escalerend voor de nabije personen en de omgeving. Hierdoor ontstaat tevens een volledige transparante manier van werken. Toch zijn er situaties waarbij het zichtbare beeld qua opvallendheid ongewenst kan zijn. In deze situatie kan er gewoon worden opgenomen zonder dat het frontdisplay aanstaat. Er kan zelfs worden opgenomen in de "stealth mode" waarbij er tijdens de opname zelfs geen opname led knippert. Indien van toepassing, kan het scherm ook worden gebruikt om video terug te bekijken in het veld, zonder dat er een smartphone of pc nodig is.

 

Beweegbare camera

Doordat de camera volledig horizontaal en verticaal draaibaar is, kan deze altijd in de juist positie worden gericht. Hierdoor kan de camera op verschillende plaatsen op het uniform worden gedragen en is kan iedereen, klein of groot, hem in de juiste positie dragen. Ook kan de bodycam eenvoudig worden bevestigd aan een fietshelm of motorhelm. Dankzij de vele bevestigingsmogelijkheden kan de camera eenvoudig worden ingezet als dashcam, fietscam of interviewrecorder.

 

Specificaties
RECORDS Video: MP4 Audio: AAC (Audio optional)
RECORDING RESOLUTION 1080p, 720p, 480p 25 or 30 frames per second
VIDEO ENCODING H.264 (multiple rates)
MEMORY 64GB
LCD BATTERY Lithium Ion Polymer (3,940mAh)
CHARGE TIME 5 hours
CONFIGURABLE ALARMS Audio and Haptics (power on/off, record start/stop, recording reminder, mark/unmark as evidential, picture taken, low battery and low memory)
DIMENSIONS 106 x 63mm x 28mm
WEIGHT 200g
WARRANTY 12 months
CHARGING

 USB (BC 1.2)

ON-SCREEN DISPLAY Time, date, resolution, frame rate, microphone mute indicator, recording indicator, ongoing recording length, memory available (GB), battery level (%), evidential recording indicator, WiFi Indicator, Bluetooth Indicator, 3G/4G indicator and Location indicator (depending on model).
WiFi  802.11 (A/B/G/N) 2.4GHz and 5.8GHz 
3G/4G

LTE FDD:B1/B3/B5/B7/B8/B20

LTE TDD: B38/B40/B41

WCDMA: B1/B5/B8

WIDE FIELD OF VIEW

110º horizontal, 50° vertical (D3, D5, D5T) 90°-120º horizontal, 50°-60° vertical (D7*) *configurable

LOW LIGHT 0.05 Lux (30fps)

LOW LIGHT 0.05 Lux (30fps)
BLUETOOTH BLE 4.0
GNSS

Galileo,GPS

PROTECTION IP65
CERTIFICATIONS FCC CE RCM RED
ARTICULATION 305º horizontal, 173.5º vertical
CONNECTIVITY MicroUSB, USB 2.0
TEMPERATURE RANGE

Storage: -10°C to 45°C*

Operating: -10°C to 45°C*

Charging: 10°C to 45°C

SCREEN 2” color LCD