Calla

Calla Bodycam

De Calla is een kleine bodycam gemaakt voor mensen in de zorg en het onderwijs. Door het kleine formaat is de bodycam flexibel in te zetten. Door de one touch record functie is de bodycam makkelijk te gebruiken en het unieke front display heeft een de-escalerende werking. 

Vraag meer informatie op

Front facing screen

Onderzoek heeft aangetoond dat het mensen kan helpen rustiger te worden en kan helpen conflicten te vermijden, wanneer mensen zien dat ze worden opgenomen. Door het front facing screen van de Calla is dit precies wat deze camera doet. De Calla de-escaleert situaties, vermindert verstoringen en zorgt voor een onafhankelijk beeld van wat er is gebeurd.

Encryptie

De Calla camera is AES 256-bit encrypted en alleen geautoriseerde gebruikers kunnen via hun Calla account bij de videobeelden.

Flexibele bevestiging

Dankzij het lichte gewicht van de Calla kan deze makkelijk op alle soorten kleding bevestigd worden.

Alles online

Alle video’s die je opneemt worden in een online cloud van Microsoft Azure opgeslagen. Alleen jij hebt toegang tot deze beelden door in te loggen bij je Calla account via je computer of smartphone.

One touch opname

Snel en super eenvoudig opnemen door middel van de robuuste, duidelijk voelbare rode schuif schakelaar. Wanneer een opname gestart wordt, is er een trilling voelbaar en een duidelijk piep hoorbaar. Tijdens de opname knippert de opname LED en is er gevoelsmatig geen verwarring zodat nooit achteraf blijkt dat de opnames niet gelukt zijn.

Specificaties
Dimensions

Height: 54mm Width: 41mm Depth: 17mm

Weight

90g

Screen

1.54"

On Screen Display

Resolution, Frame Rate, Date, Time, Memory Available (GB), Ongoing Recording Length, Battery Level (%), Recording Indicator, Evidential Recording Indicator.

Battery

90 minutes

Memory

2.5 hours (8GB)

Video

720p

Frame Rate

30 fps

Encoding

.MP4

Audio Encoding

Advanced Audio Coding (AAC)

Audio Alarms

Power On/Off, Record Start/Stop, Low Battery and Low Memory

Encryption

AES 256-bit

Operating Temperature

5°C to 35°C

Protection IP54

Certification

FCC CE