TruCAM II

TruCAM II

De geheel nieuwe TruCAM II

Het nieuwe handhaven...... De nieuwe foto- video lasergun, de TruCAM II is onlangs geïntroduceerd. Tal van nieuwe functies en toepassingen worden momenteel voor en door de Nederlandse Politie ontdekt. Snelheid meten op  bijvoorbeeld 800 meter, video tracking en vervolgens een foto met duidelijk leesbare kentekenplaat. Geen discussies meer tijdens de staandehouding wat weer resulteert in minder bezwaarschriften.

Wat dacht u van het vastleggen van bumperkleven. De snelheid, de afstand tussen de voertuigen én de tijd behorende bij die snelheid worden in 2 metingen binnen 4 seconden vastgelegd. Ook hiervan wordt een video gemaakt om aan te tonen dat het geen incident betrof maar een echte overtreding.

De snelheid van motorrijders meten aan de voorkant, videotracking en vervolgens de kentekenplaat aan de achterzijde vastleggen?

Dit is slecht een greep uit de vele mogelijkheden voor het begrip "het nieuwe handhaven"

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking of wilt u meer mogelijkheden onderzoeken om tot een betere verkeershandhaving te komen, neem u dan gerust contact op met de specialisten van EE Devices.

    Vraag meer informatie op

    Simpele pictogrammen in een groot anti-reflecterend kleuren display van 9,4 cm, een ingebouwde camera met AdapTec ™ technologie voor een volledig automatische focus en sluitertijd geven de TruSpeed het grootste gebruiksgemak. Met hoge resolutie foto- en video materiaal en de toegevoegde geavanceerde functies is de TruCAM II de ultieme laser voor verkeershandhaving.

    De verbeteringen in de hedendaagse technologie hebben Laser Technology de gelegenheid gegeven om innovatieve ontwikkelingen en verbeteringen op de TruCAM II toe te passen. Snelheidsovertredingen, bumperkleven, handheld bellen / appen en andere verkeersovertredingen worden met één druk op de knop vastgelegd.

    Zelfs in het donker geeft de TruCAM II zich niet gewonnen. Een handheld IR Illuminator welke aan de TruCAM kan worden geklikt zorgt voor prachtige plaatjes. 

    De TruCAM II, de nieuwste foto- video laser geeft de concurrentie het nakijken.