Urine testen

Urine testen

Bent u op zoek naar urine testen?  De D.TecT®-productfamilie bestaat uit de beproefde cassette test (drop test), de dip test en de cup test.

D.TecT® staat voor snelle, veilige en betrouwbare detectie van drugsgebruik in de urine. Het belangrijkste voordeel van D.TecT® snelle screening drugtests ligt in het feit dat drugs en medicijnen, én de producten van hun metabolisme gedurende relatief lange tijd detecteerbaar blijven in de urine. Voor veel groepen drugs en medicijnen betekent dit dat positieve testresultaten zelfs enkele dagen na consumptie nog kunnen worden gedetecteerd.

Snellere, meer betrouwbare detectie van geneesmiddelen in de urine
Wanneer drugs worden geconsumeerd, worden ze afgebroken in het lichaam door middel van metabolisme en ontstaan deze afbraakstoffen (metabolieten) in de urine. De concentratie van metabolieten en drugs in de urine is relatief hoog en het tijdvenster waarin de aanwezigheid kan worden gedetecteerd is erg lang, variërend van enkele uren, dagen of soms zelfs tot meerdere weken. Een urine drugstest is bij uitstek geschikt voor het testen van algemeen drugsmisbruik, bijvoorbeeld bij de reclassering en/of als onderdeel van klinische- en ambulante verslavingszorg programma's.

Tabel

 

Urinetesten kunnen echter niet vaststellen of de geteste persoon op het moment van de test daadwerkelijk onder invloed is van drugs. Hiervoor is een speekseltest juist uitermate geschikt. Kijk hiervoor in ons assortiment DrugWipe® Speekseltesten.